Recenze a reference služeb BNET

Vsaďte na zkušený
tým BNET.

Kvalita, stabilita, inovace, precizní provedení, umíme to bezdrátově i optikou. U nás vždy získáte maximální péči a podporu. Přidejte se k tisícům našich spokojených zákazníků, kteří oceňují naši zkušenost, rychlost a spolehlivost. Připojte se, užijete si práci i internetovou zábavu na maximum. Věříme zákazníkům a oni věří nám. Naše hodnocení i recenze mluví za nás.


Proč si nás vybrali ostatní - ANKETA


Jsme tady pro vás
více než 20 let.

DŮVĚRU NÁM JIŽ DALI - desítky obcí, knihovny, zdravotní střediska, kina, pro které zajištujeme internet a IT služby, desítky základních škol, kde realizujeme WiFi sítě, stovky firem, podnikatelé i velké organizace nám svěřují své sítě a servis HW, sportovní, kulturní a neziskové organizace, pomáháme kde se dá, tisíce domácností, které nám vyjadřují svou spokojenost ve svých referencích.

firmy.cz
5,0
google
4,9
facebook
4,9

Zkušenosti zákazníků sítě BNET.

NAPSALI O NÁS - reálná zpětná vazba, osobní zkušenosti našich zákzníků s internetovým připojením.

 

RM
René Malohlava
2.9.2022

Přechod na nejnovější WIFI technologii 60GHz, naprostá spokojenost, vše proběhlo rychle a kvalitně, od návštěvy obchodního zástupce až po instalaci a zprovoznění internetu .. více

MK
Michal Kubánek
7.9.2023

Kvalitní rychlý internet, vstřícné jednání, slušné tarify

JT
Jan Tyll
16.8.2023

Jsem nadšený z internetu od Bnetu. Funguje perfektně a ta odezva na Counter-Strike je boží.

Zobrazit další hodnocení
BR
Barbora R.
3.10.2023

Skvělá komunikace i servis. Už jsme u nich mnoho let. Můžu jen doporučit.

MB
Marek Bogáč
25.10.2023

Kvalitní služby, výborná komunikace. Doporučuji!

OV
Optika VIDUM
31.8.2022

Již několik let naprostá spokojenost, vstřícnost a rychlost řešení našich požadavků. Stabilní a garantované připojení pro všechny naše náročné aplikace a přenosy dat. Vřele doporučujeme.

Zobrazit další hodnocení
TL
Tereza Lesakova
24.8.2023

Před rokem jsem měla internet od O2, byla to katastrofa. Po roce užívání B-net v obchodním zastoupení Vlastimilem Kovářem mi zmizeli veškeré problémy nestabilitou a rychlosti .. více

GH
Gabriela Hendrychova
6.9.2023

Skvělá komunikace, rychle vyřízení objednávky na novou přípojku. Doporučuji

KH
Květuše Hermanová
6.9.2023

Jsem spokojení. Vždy mi bylo vyhověno. Milá obsluha i trpěliví technici.

Hodnocení našich významých zákazníků

 

Přidejte se také, staňte se našimi VIP

Již 673 firmám a institucím jsme zajistili lepší internetové připojení.


Šimek podlahy
Semix
Dasoli
JKV Opava
Mojepneu
Řetězy Morava
Cirkevní Konzervator
Mihulka
Agrovo
Insportline
Simple Jack
TreeDK
Davatrans
Pomp
Becesvar
Abel
Djusu
Hradecká kartonáž
Stoklasa
Tiskárna Šturza
Respol
Abeceda
Uniron
Agrobio
Březovská zemědělská
Propagační podnik
ECM
Dumag
Den Braven
SKO
Medpond
Optys
Auto Hruška
Kupra
Benko Klima
Drevop
Philinea
THT Real
Albreko
Extradeon
Punktum
Morava stavby
Fmt
Martin Šugar - Sádrokartony
Kesselgruber
Vitaminator
Motoscoot
Moravec
Dum hudby
Ferram
Techfloor
Ceramica
Arpeg
Opametal
U plus U
Advokátní kancelář Šrubař & Partners
TigTech
Hon Okna
Autobond
Stomil
Gappay
Sirius
Opatherm
Flora Úvalno
Střední škola hotelnictví
Vidum optika
Marian Babic - advokát
MIT cargo
Intersack
Groda

 


 

Sdílejte svou ZKUŠENOST.

Napište nám s čím jste spokojeni, co můžeme zlepšit, co chybí v naší nabídce nebo co jste nenašli na našich www stránkách. Uvítáme vaše podněty, doporučení, recenze a reference k internetovým službám, zákaznickému servisu i technické podpoře. Každý feedback je pro nás důležitý.

Sídlo BNET

Napište nám.

Přečetl(a) jsem si a beru na vědomí
zpracování osobních údajů.
Zpráva byla úspěšně odeslána. Budeme vás kontaktovat v nejbližší možné době.